Telefoonnummer

06 44116594

Email

Info@dewittetulp.nl

Interne klachtenregeling

De zorg van onze cliënten is onze hoogste prioriteit. Wij proberen zo goed mogelijk aan hun wensen, behoeften en verwachtingen te voldoen. Het kan echter voorkomen dat een cliënt of een andere betrokkene niet tevreden is over onze zorg. Wij worden hier graag over op de hoogte gebracht, omdat uw klacht voor ons waardevolle feedback is om onze zorg te verbeteren.

Wij streven naar een correcte en snelle afhandeling van uw klacht. U kunt eerst de betrokken medewerker aanspreken. In veruit de meeste gevallen leidt dit tot een oplossing. Voelt u zich er niet prettig bij om de medewerker aan te spreken, dan kunt u contact opnemen met de verpleegkundige. Daarnaast beschikt De Witte Tulp over een interne klachtenfunctionaris. Dit is Salpy Simonian-Zadoyan. Bij haar kunt u uw klacht neerleggen en zij heeft de verantwoordelijkheid om deze klacht op te lossen door bijvoorbeeld advies te geven of te bemiddelen. U kunt haar telefonisch of per e-mail bereiken via: info@dewittetulp.nl of 0644116594.

Externe klachtenregeling

Het kan voorkomen dat u het geschil niet via onze klachtenregeling kunt oplossen. Ook dan streven wij naar een correcte afhandeling van uw klacht. Daarom hebben wij ook een externe klachtenregeling. U kunt uw klacht neerleggen bij de Geschillencommissie Klachtenportaal Zorg. Dit is een onafhankelijk en onpartijdig instituut dat oordeelt over de situatie. Zij brengt uiteindelijk een bindend advies uit waar beide partijen aan gebonden zijn.

U kunt uw klacht bij de geschillencommisie indienen via onderstaande contactinformatie:

  • Via een digitaal klachtenformulier op www.geschillencommissiekpz.nl
  • Schriftelijk door de klacht te sturen aan: Geschillencommissie KPZ, Westerstraat 117, 1601 AD Enkhuizen

Voor een uitgebreide weergave van onze klachten- en privacyreglement verwijzen wij u graag naar de bijlage onderaan deze pagina. In het privacyreglement leest u de zorgvuldige werkwijze die wij hanteren bij het verwerken van persoonsgegevens van onze cliënten.